Murerarbejde

image

Murermester Løve - alle mureropgaver store og små, de fleste opgaver for private og firmaer.            

.

 

Vi har gennem årene udført murearbejdet på en række forskellige badeværelser, og kan ligeledes hjælpe med inspiration og gode råd i den tidlige fase. Vi har udført en del badeværelser som totalentreprise med vores faste håndværker, her står vi for hele processen, nemt for kunden der kun skal kontakte os så sørger vi for resten.

Kloakarbejde

image

Vores autoriserede kloakmestre forestår det daglige arbejde, og vi anvender altid godkendte materialer.

 


Som aut. kloakmester udfører vi både større og mindre kloakanlæg
Reparationer af eksisterende anlæg eller hvis din kloak er stoppet løser vi gerne opgaven. Gennem de sidste år har vi også installeret højvandslukke og rottespærre på gamle ledninger.

Inden selve udførelsen af kloakanlægget planlægger vi sammen med grundejeren, herunder retablering af belægninger, bortkørsel af overskudsjord, evt. flytning af beplantning m.m.
Efter udførelsen af kloakopgaven varetager vi alle papirer med kommunen.

Firmaet er tilsluttet kloakmestrenes kvalitetskontrol der er en kontrol ordning for aut. kloakmestre.

Fundament og belægninger

image

Støbning af beton fundamenter er også en væsentlig del af vores arbejde, gennem tiden har vi støbt store som små fundamenter, mange af de fundamenter vi støber er ofte tilbygninger.
I forbindelse med vores andre opgaver bliver vi tit spurgt om lægning af havefliser og indkørser. Derfor er vi nu også udførende i alle slags udendørs belægninger.


 r.

 

Murer- og aut. kloakmester Michael Løve Nielsen
Pilevej 3 - 3220 Tisvildeleje
telefon 2044 1780 | michael.loeve@mail.dk